Welkom


Mag ik mij even aan u voorstellen?

Ik ben Nicolette Verhouden.
In 1995 heb ik mijn opleiding Praktische Psychologie afgerond en in 1998 heb ik STEMA Opleidingen opgericht, met als doel jonge kinderen in de leeftijd van 9 tot 16 jaar te leren typen. Inmiddels is STEMA Opleiding uitgegroeid tot STEMA Opleidingen & Coaching.

De filosofie achter het brede aanbod van STEMA Opleidingen & Coaching is primair gebaseerd op het bieden van hoge kwaliteit, voor kinderen, jongeren en volwassenen, zowel in groepsverband als individueel (persoonlijk). Het lesmateriaal is goed ontwikkeld en getoetst aan de vraag in de praktijk en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Naast de reguliere opleidingen biedt STEMA Opleidingen & Coaching als enige de mogelijkheid tot aangepaste opleidingen voor kinderen, jongeren en volwassenen met taal-, spraak- en visuele problemen, voor wie specifiek lesmateriaal is ontwikkeld.

STEMA Opleidingen & Coaching blijft zich ontwikkelen; wij nodigen u van harte uit onze site verder te bezoeken en kennis te maken met onze opleidingen en trainingen.

STEMA Opleidingen & Coaching; waar u écht iets leert !!!

Nicolette (A.C.M.) Verhouden


Nicolette Verhouden