Typecursus


In de moderne maatschappij werkt niemand meer met 'de veer en de inktpot'. Overal -binnen het gezin, op school, in de werkomgeving- maakt men gebruik van computers. Een verslag wordt niet meer handgeschreven, maar direct gemaakt op de computer.

Stema Opleidingen & Coaching verzorgt al meer dan 30 jaar typecursussen voor jongeren en typevaardigheidstrainingen voor bedrijven en overheidsinstellingen. 

Stema opleidingen & Coaching werkt met kleine groepen met minimaal 8 tot maximaal 15 cursisten. Door de groepen klein te houden, kunnen wij extra individuele aandacht en begeleiding geven. Met name cursisten met dyslexie of cursisten die speciaal onderwijs volgen, hebben hier veel baat bij!

STEMA Opleidingen & Coaching biedt kinderen met een dyslexieverklaring eens in de twee maanden de mogelijkheid een extra (vrijwillige) les te volgen bij STEMA Opleidingen & Coaching in Best. De trainer kan in overleg met ouder(s)/verzorger(s) de cursist aanmelden voor deze extra les.

Het lesmateriaal is boeiend en behelst onder andere verhalen en gedichten van onze oud-cursisten, aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. Ook onze diploma-uitreikingen zijn bekend om de gezellige sfeer en het presentje voor alle cursisten. STEMA Opleidingen & Coaching garandeert 'niet geslaagd, gratis herexamen'.

Kenmerken van de cursus:
- Cursusduur circa 4 maanden.

- 8 klassikale lessen en 5 of 6 oefenweken.

- Typen volgens het tien-vingerblindsysteem.

- Diploma garantie voor een erkend diploma.

- Een diploma uitreiking en een diploma feestje!

- Extra begeleiding voor jongeren met een dyslexieverklaring. Gratis bijlessen.

- De cursist heeft tijdens de lessen de beschikking over een pc toetsenbord of stickers, lesboek en een tabelkaart.

De kosten voor deze cursus bedragen €165,00 all-in.

Privélessen
Vanzelfsprekend biedt STEMA Opleidingen & Coaching ook de mogelijkheid privélessen 'toetsenbordvaardigheid' te volgen; neem hiervoor contact op met STEMA Opleidingen & Coaching.

Op locatie
Vanaf 4/5 deelnemers geven wij deze training ook op locatie, bij u thuis. Men kan het gehele jaar door beginnen met de training! Kosten voor de training op locatie bedragen €190,00 per cursist (regio Brabant).